Den brune skønhed

Den brune skønhed

10. januar 2019 0 Af Karoline Ravnsbo

Nørlunds Beatrice

Stævner

Danmarksmesterskabet for hold

Vi startede Danmarksmesterskaberne for hold i år, det var en kæmpe oplevelse, DM hold i dressur er jo altid noget særligt med den festlige stemning, utallige ekvipager og sjove kostumer. Elle og jeg red på hold med nogle super søde piger, holdet bestod af Mathilde Jepsen, Maja Leth og Amalie Bang. Vores hold klarede sig desuden over al forventning. Vi var helt vildt glade da vi kom videre til finalen, at vi så fik bronze var helt fantastisk!

Elle sammen med holdet til hold DM

Distrikt 10 mesterskab for hold

Elle og jeg deltog faktisk i en holdkonkurrence mere, nemlig Distrikt 10 mesterskabet for hold. Vi var igen kommet på hold med nogle rigtig søde holdkammerater dette holde bestod af Amalie Bang, Charlotte Elgaard og Juliane Hovgaard. Holdet endte på en første plads. Så det var jo super fedt!

Elle til D10

C-stævner

Indtil videre har vi kun startet C-klasser til landsstævnerne, men det har Elle nu også klaret ret godt, vi startede i Aagerupgård og fik placeringer med over 70% Vi startede også i Hovgaard, hvor vi vandt LA4’ern om søndagen.

Aagerupgård

På Morsø havde vi også et rigtig godt stævne, hvor vi startede La4 og fik 2 førstepladser med 74,219% og 74,531% Hun blev også introduceret for vand for første gang, det tog hun så pænt og tang var da også en anelse spændende.

Morsø

Første gang Elle så vand

B-ekvipage

Elle og jeg er også begyndt at ride PRI og har startet en enkel PRT. Sidste stævne har jeg allerede skrevet om, det gik som sagt rigtig godt, vi startede PRI og fik en placering med over 70%

Vi er blevet B-ekvipage og ser frem til vores første B-stævne her i slut januar hvor vi både skal starte vores første PRM og første KÜR, så det skal nok blive rigtig spændende.

Det har bare alt i alt været et virkelig godt stævneår for Elle og jeg!

 

Om Elle

Elle er datter af min anden pony, Klooster’s Eltino, han har været avlshingst og har også andre afkom. Elle bliver også kaldt Eltina grundet sin fars navn. Hun ligner ham da også på en prik med sine store flotte øjne, skinnende kastanje brune pels og flotte hals. Hun er 139 cm høj og er dermed 2’er pony. Hun er en dansk sports pony, hun er født den 05-03 og er 12 år gammel. Elle kom til familien i år 2015 august måned, et par dage efter min fødselsdag. Hun er super sød og glad, og er bare en super skøn pony!